Afgelopen tijd heb ik een reportage gemaakt bij Grozette, producent van kaasproducten zoals strooikaas, geraspte kaas, flakes en kaasblokjes.
Een rondgang door diverse productie- en opslagruimtes heeft drie series opgeleverd.
Hieronder enkele beelden uit die series.
De eerste stap
Kijken naar vormen en lijnenspel.
Grozette verwerkt hele kazen, kaasblokken tot kleinere producten.
Deze moeten eerst ontdaan worden van de korst.
Eén van de methodes begint met het weken van de kazen.
Productie, verwerking
Afwisseling in beelden van productielijnen.
Een groot aantal verschillende machines (maar ook mankracht) maken de diverse producten.
(Een totaal overzicht van hun producten vind je op de website van Grozette.)
Bewerkte beelden
Aanpassen van kleur en beeld, van extra verzadiging tot zwart/wit en van samengesteld tot detail.
Ik bedank Vincent voor de introductie en Hans voor het mogelijk maken en de begeleiding.
En niet te vergeten het aardige personeel voor de prettige samenwerking en interesse.
Voor meer industriële fotografie zie mijn portfolio.